GERMANDAT DE SANT SEBASTIÀ, MPS

FOTOGRAFÍES

 

 

  

En aquest racó de pàgina volem retre homenatge al poble de Cervelló que va veure néixer a la Germandat de Sant Sebastià, i a tota la gent que l’ha ajudat a créixer.

No volem que sigui només una col·lecció de fotografies i documents i prou, recollits amb bona voluntat  per uns quants socis que hi han col·laborat, cedint-nos els originals per tal de sotmetre’ls a un procediment de digitalització informàtic i poder-ne gaudir tots plegats de les imatges que conformen la nostra història. Volem una pàgina viva, en constant creixement i en la que tothom s’hi senti representat. I veient les imatges(cedides també per altres socis, veïns i amics) composar un reguitzell de records, ens facin revifar aquelles, de vegades i sovint ja oblidades, entranyables històries del nostre poble.  

Aquesta pàgina creixerà en la mida que vosaltres vulgueu que creixi i per això necessitem que remeneu capses de llauna i de cartró i àlbums familiars a la recerca d’alguna imatge inèdita que vulgueu compartir. Si és així poseu-se amb contacte amb nosaltres i vagi per endavant el nostre més sincer agraïment.